back

26 вересня 2016

Корюківчани відзначили День міста


24 вересня корюківчани та гості міста відзначили 359-ту річницю від дня народження Корюківки. Заснована в 1657 році, Корюківка пройшла чимало випробувань, пережила страшну трагедію та відродилась з попелу. Тому це свято для жителів міста є знаковим, вкотре нагадує про його історію та здобутки.

В День народження рідного міста для його жителів та гостей було організовано святкові заходи.

Зранку відбувся святковий концерт для найменших корюківчан, під час якого вручено дипломи обдарованим дітям. Учасники театру ляльок з Чернігова порадували казковою виставою та анімаційною розважальною програмою. Для малюків було організовано фейс-арт, дитячі розваги, працювали атракціони.

  • переглянути фото.

    Вечірня програма розпочалась з урочистої частини, участь у якій взяв народний депутат України Анатолій Євлахов, перший заступник голови Чернігівської обласної державної адміністрації Леонід Сахневич, голова райдержадміністрації Олексій Мірошниченко та міський голова Ігор Матюха.

    Звертаючись до гостей свята, керівники області, району та міста бажали миру і затишку, плідної праці на благо міста і району, процвітання та розвитку Корюківці.

    Привітав корюківчан Анатолій Євлахов, бажаючи злагоди, благополуччя та достатку. Народний депутат запевнив, що завдяки спільним зусиллям місто набуватиме європейського вигляду, ставатиме все більш комфортним та гарним. Він, зокрема, зауважив, що й на сьогодні зроблено не мало, значна увага приділяється розвитку молодіжної культури та спорту, покращенню якості медичного обслуговування.

    Відзначив Анатолій Євлахов чималий внесок у розбудову міста саме його жителів, їхню працелюбність та самовідданість.

    Почесні нагороди заслужено отримали корюківчани, які своєю працею розвивають та прославляють рідне місто.

    Потім присутні на площі переглянули концертну програму за участі місцевих творчих колективів, народного артиста України Олександра Василенка, гуртів «Степ» та «Біла вежа».

    По завершенню свята на всіх охочих чекала запальна дискотека.



    Сектор інформаційної діяльності
    та комунікацій з громадськістю
    апарату райдержадміністрації

  • вапр
    ууц
    цуе
    еку
    паврва