back

21 вересня 2016

Засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій


21 вересня, за участі керівника апарату райдержадміністрації Олександра Безніська, відбулось засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

У ході засідання розглядалось ряд важливих питань щодо стану утримання і забезпечення населених пунктів району джерелами протипожежного водопостачання, реагування та випадків розливу ртуті та виявлення інших небезпечних хімічних речовин на території району, затвердження переліку потенційно небезпечних об’єктів та об’єктів підвищеної небезпеки, що розташовані на території Корюківського району. З даних питань інформував начальник Корюківського районного сектору Управління ДСНС у Чернігівській області Олександр Росохач.

Він також доповів про стан та заходи щодо забезпечення пожежної та техногенної безпеки об’єктів збирання, переробки та зберігання зернових.

Окрім іншого, учасниками засідання обговорювався порядок створення наземної пожежно-рятувальної команди при виникненні авіаційної події на території Корюківського району.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва