back

14 вересня 2016

Безкоштовне навчання англійській мові для безробітних громадян


Корюківський районний центр зайнятості повідомляє, що безробітні громадяни, зареєстровані в центрі зайнятості, мають можливість безкоштовно навчитися англійській мові (онлайн) завдяки соціальному проекту «Лінгва.Скілз» (LINGVA.SKILLS)


Для цього необхідно зробити кілька кроків:

1. Звернутись до Центру зайнятості, де Ви зареєстровані, як безробітний, з проханням включити Вас до програми безкоштовного навчання англійській мові Lingva.Skills.

2. Надати свою електронну адресу та ПІБ Вашому особистому консультанту – фахівцю з працевлаштування.

3. Отримати у координатора проекту від центру зайнятості персональний пароль для входу в систему (приблизно упродовж тижня). Пароль можна буде змінити в персональному кабінеті на сайті www.lingva.ua

4. Пройти навчання на сайті www.lingva.ua. Навчання доступне у будь-який зручний для Вас час. Ви самі корегуєте час та темп навчання. Базовий рівень знань не має значення.

5. Всі, хто пройшов навчання (рівень А1-А2) отримають сертифікат.

Відповідно до укладеного Меморандуму про співробітництво між Державною службою зайнятості та ВМГО «Українська Студентська Спілка» від 30.08.2016 послуга надається виключно для зареєстрованих безробітних з числа ВПО, учасників АТО та членів їхніх сімей. Навчання БЕЗКОШТОВНЕ.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва