back

14 вересня 2016

У райдержадміністрації відбувся семінар-тренінг щодо змін у земельному законодавстві України


14 вересня в райдержадміністрації представниками Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій проведено виїзний семінар-тренінг на тему «Зміни в земельному законодавстві України».

Участь у семінарі взяли посадові особи органів місцевого самоврядування, державні службовці.

Заступник начальника управління землеустрою та охорони земель Головного управління Держгеокадастру в Чернігівській області Ігор Пузан розпочав свою розповідь зі змін у законодавстві щодо регулювання земельних відносин. До відома присутніх також було доведено інформацію про реалізацію права власності громадян на землю, механізми відведення та продаж земельних ділянок.

Окрім іншого, мова йшла про оренду земель як важливу складову розвитку товарних земельних відносин і соціального захисту селян. Особливу увагу під час семінару було приділено питанню виділення земельних ділянок учасникам АТО.

Зацікавлені представники органів місцевого самоврядування та влади закріпили заслухану інформацію в ході практичних вправ.

Участь у семінарі також взяла представник центру підвищення кваліфікації, куратор групи Тамара Карпенко



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва