back

12 травня 2016

Перші підсумки виконання Програми соціального і економічного розвитку району: визначено завдання на перспективу


12 травня голова районної державної адміністрації Олексій Мірошниченко, за участі голови районної ради Олександра Савченка провів засідання Колегії райдержадміністрації.

Про хід виконання Програми соціального і економічного розвитку та бюджету району за І квартал 2016 року доповіли: начальник відділу економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури райдержадміністрації Олена Янченко, головний лікар Корюківської ЦРЛ Сергій Пивовар, начальник відділу житлово-комунального господарства, будівництва та архітектури райдержадміністрації Валентина Сидоренко, начальник відділу освіти Ірина Наумчик, начальник відділу культури і туризму Юлія Сита, керівники територіальних громад.

У доповідях керівників галузей звучали проблемні питання, прогнозувались можливі шляхи їх вирішення, відзначались досягнення.

Про стан виконання Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» доповіла начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Світлана Самсон. Доповнила виступ з даного питання голова районної організації ветеранів України Валентина Погребна.

Підводячи підсумки засідання Колегії, голова райдержадміністрації Олексій Мірошниченко подякував присутнім за належну підготовку заходів до Дня памʼяті та примирення і Дня Перемоги, за гідне вшанування ветеранів війни. Він також зауважив на належній підготовці заходів до Дня памʼяті жертв політичних репресій та необхідності приспущення Державних Прапорів у цей день – 15 травня.

Очільник району закликав голів місцевих рад активно проводити заходи з реалізації запланованих соціальних проектів розвитку громад, зосередивши увагу на всебічній підтримці таких ініціатив з боку влади.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва