back

10 травня 2016

До Дня матерi та Мiжнародного дня сiм’ї


Сьогодні ми живемо в час неспокою та буремних подій, але є речі, про які ми не маємо права забувати навіть під час найбільших розчарувань та тривог. Серед таких речей є добре, привітне і заспокійливе слово своїй матері, тепло родинного вогнища.

Весняної пори, коли природа розмальовує землю ніжними квітами, другої неділі травня відзначають свято – День матері та 15 травня Міжнародний день сім’ї.

Саме до цих свят працівники та волонтери Корюківського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, соціальні партнери – ТОВ «Кліар Енерджі», благочинник Корюківського району протоиерей отець Олександр Дем’яненко, організували 6 травня вуличну «Акцію для мам і тат, що виховують малят». Центр придбав повітряні кульки та виготовив святкові вітальні листівки, які у день проведення акції були подаровані перехожим матусям з дітками на вулицях міста. У міському парку, що біля гімназії, найменшенькі учасники акції взяли участь у дитячій ігротеці, яку запропонували казкові персонажі клоун Стьопа та клоунеса Кльопа. Представник косметичної компанії «AVON» підготувала сюрпризний момент для мам – святковий розіграш фірмової косметичної продукції, а для дітей – аквагрим. Дітки люблять солодощі, а тому представник православної церкви отець Олександр пригостив усіх учасників акції смачною, домашньою випічкою та цукерками, привітав мам та пригостив солодощами діток, які перебувають у дитячому відділенні Корюківської ЦРЛ. Організатори акції сподіваються, що подібні заходи потрібні, аби мати можливість ще раз замислитися над цінністю сімейних стосунків, які формуються у дитинстві та, які так необхідно зберігати протягом усього життя…

Корюківський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді вітає жителів району із Днем матері та Міжнародним днем сім'ї - святами, що народилися з безмежної любові і вдячності до тих, хто дав нам життя і виводить на самостійну дорогу. Бажаємо всім матерям та родинам щедрого сонячного тепла, здоров’я, любові й поваги, родинного благополуччя, душевного спокою за майбутнє дітей, родини.



За повідомленням
Корюківського районного центру соціальних служб
для сім’ї, дітей та молоді

вапр
ууц
цуе
еку
паврва