back

10 травня 2016

71-ша річниця Великої Перемоги: ніхто не забутий, ніщо не забуте!


Усе віддаленішими в історичному вимірі стають буремні роки Другої світової війни. Та з кожним роком усе вагомішим стає значення цієї Великої Перемоги і подвигу ветеранів, які, не шкодуючи свого життя, стали на захист рідної землі.

9 травня корюківчани вкотре згадали всіх тих, чиє життя забрала війна.

Делегація у складі: голови районної державної адміністрації Олексія Мірошниченка, голови районної ради Олександра Савченка, Корюківського міського голови Ігора Матюхи та їх заступників, заступника військового комісара Корюківського райвійськкомату Олександра Кошового, редактора районної газети «Маяк» Ірини Гайової, голови районної організації ветеранів України Валентини Погребної та ветеранів війни Миколи Короленка і Миколи Лебедка, поклали квіти до пам’ятників, що увічнюють події Другої світової війни, вшанували пам’ять про її героїв хвилиною мовчання.

Незабутньою сторінкою в історії України є Корюківська трагедія. І біля Меморіалу на честь героїчного опору жителів Корюківки фашистським загарбникам та біля могил, де перепоховані останки жертв Корюківської трагедії в цей день також вшанували пам’ять про безневинно убієнних співвітчизників.

Згадали подвиги і сьогоднішніх захисників України, поклавши квіти до могил загиблих земляків - учасників АТО.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва