back

12 квітня 2016

Корюківка зустрічала гостей з сусідньої Білорусі


9 квітня в Корюківці відбулась чергова зустріч братніх народів України та Білорусі в рамках 30-ї Міжнародної соціально – творчої програми «Чорнобильський шлях – дорога життя».

Цей проект, організований Департаментом по ліквідації наслідків катастрофи на Чорнобильській АЕС Міністерства з надзвичайних ситуацій Республіки Білорусь, Центральним комітетом «Білоруський Республіканський Союз молоді», проходить протягом 30 років у районах, що постраждали внаслідок катастрофи на Чорнобильській АЕС.

Святкова зустріч розпочалась виступами дуету баяністів Корюківської школи мистецтв ім.. О.С.Корнієвського та місцевої вокалісти Марини Ічанської, талант яких був високо оцінений керівником акції Катериною Далідович.

З великим захопленням вже відомих на Корюківщині білоруських артистів вітали глядачі в районному будинку культури. Особливо приємною була зустріч корюківчан з народним артистом Білорусі, заслуженим діячем культури, автором багатьох відомих пісень Едуардом Ханком.

Начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Юлія Сита подякувала організаторам проекту за можливість долучитись до культури сусідньої держави як на Корюківщині, так і в самій Білорусі, адже в цьому році вже вкотре творчі дитячі колективи з Корюківки побували в Мінську в рамках благодійної програми «Різдвяна ялинка — наші діти».

Організатор акції, у свою чергу, подякувала за теплий прийом ПАТ «Слов’янські шпалери – КФТП» та районній владі.

Зустріч пройшла в теплій, дружній атмосфері. Оваціями залу та вдячними словами завершився черговий візит білорусів до Корюківки.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва