back

08 квітня 2016

Відзначили спортивні і творчі досягнення юних корюківчан


Сьогодні, 8 квітня учні Корюківської ЗОШ І-ІІІ ст.. № 4 зібрались у фойє школи на лінійку, яка розпочалась з приємних сюрпризів. Присутні на заході начальник відділу освіти райдержадміністрації Ірина Наумчик, директор школи Олег Гайовий та тренер дитячої юнацької спортивної школи Тетяна Тищенко вітали з вагомими досягненнями та успіхами учнів школи.

Відзначали переможців районного конкурсу «Читач року» (І місце – учениця 7-Б класу Анастасія Корінь; ІІІ місце – учениця 6-А класу Катерина Туревська), районного етапу конкурсу компʼютерної графіки (І місце розділили між собою учениця 5-Б класу Вікторія Пічік та Яна Машталір), районного етапу конкурсу компʼютерної творчості (І місця вибороли: учні 9-А класу Денис Остронос, 9-Б класу – Євгенія Стукало, 3-Б класу Андрій Аполон; ІІІ місце зайняла учениця 3-Б класу Вероніка Фесько).

Вручили солодкі подарунки учениці 9-А класу Марії Скрипці - переможниці обласного відбіркового етапу Всеукраїнського юнацького фестивалю «В обʼєктиві натураліста».

Найприємнішою подією для педагогічного та учнівського колективу стало нагородження учня 11 класу Дмитра Огієнка. 21 листопада минулого року Дмитро став переможцем Чемпіонату області з настільного тенісу, 20 лютого цього року виборов 1 місце в Чемпіонаті області з пауерліфтингу і увійшов до складу збірної області. Нещодавно молодий спортсмен взяв участь у Чемпіонаті України в м.Дніпропетровськ, де достойно представив область і зайняв почесне 3 місце.

Від імені районної влади, районного відділу освіти Ірина Наумчик вручила Дмитру цінні подарунки, побажавши йому при цьому нових звершень на спортивній ниві.

До привітань долучились і директор школи, і тренер одинадцятикласника, які побажали юнаку подальшого розвитку, подякували йому за наполегливість та цілеспрямованість. Ці якості хлопець проявляє не лише в спорті, а й у повсякденному житті рідної школи. Свого часу Дмитро був «родзинкою» шкільної команди КВК, де завжди виборював приз глядацьких симпатій та захоплював глядачів своєю акторською грою.

Дмитро Огієнко вже має дипломи та грамоти, але найголовніше те, що він має віру в свої сили і подає великі надії на високі спортивні досягнення.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва