back

03 березня 2016

Нарада-навчання в районній державній адміністрації


3 березня керівник апарату райдержадміністрації Олександр Безнісько провів нараду-навчання з працівниками апарату, керівниками управлінь, відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації.

З питанням попередження загрози вчинення злочинів з ознаками терористичного акту, виявлення вибухових пристроїв та підозрілих предметів звернувся до присутніх начальник відділу мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами апарату райдержадміністрації Олександр Супруненко. Він, зокрема, закликав державних службовців бути пильними щодо підозрілої поведінки громадян та сторонніх предметів у приміщенні райдержадміністрації і за його межами. Олександр Супруненко ще раз нагадав учасникам наради інструкцію, згідно якої слід діяти в разі виявлення вищевказаних факторів ризику.

Керівник апарату райдержадміністрації зосередив увагу присутніх на необхідності та обовʼязковості виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11 лютого 2016 року №65, якою визначені Правила етичної поведінки державних службовців. Олександр Безнісько зупинився на принципах етики державної служби, зауважив на відповідальності за порушення Правил, яка визначена цією Постановою.

Всі розглянуті питання прийняті до уваги та до виконання.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва