back

03 березня 2016

Збори громадян Сядринської територіальної громади


3 березня відбулися загальні збори (сходи) громадян за місцем проживання в Сядринській територіальній громаді Корюківського району.

Сходи відбулись за участі в.о. голови районної державної адміністрації Олексія Мірошниченка, голови районної ради, депутата районної ради Олександра Савченка, начальника управління Пенсійного фонду в Корюківському району Олександра Єрмоленка, військового комісара районного військового комісаріату Юрія Бойка, керуючої Корюківською філією Чернігівського обласного управління ощадбанку Світлани Окусок, директора агрокомпанії «Урожай» Олександра Левицького, соціального працівника районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Тетяни Скоробогатої, дільничного інспектора Анатолія Олійника та представника народного депутата України Анатолія Євлахова Володимира Полубня.

Перш, ніж розпочати збори, присутні вшанували памʼять жертв Корюківської трагедії хвилиною мовчання.

Про свою роботу в минулому році прозвітувала сільський голова Олена Кравченко та представила перспективний план роботи на поточний рік. Також про роботу відзвітувались керівники установ, розташованих на території громади.

Жителі громади порушували питання благоустрою території, оформлення пасовищ, ремонту доріг, капітального ремонту Сядринської лікарської амбулаторії загальної практики сімейної медицини та ряд інших питань. Прийняли рішення стосовно збору коштів на утримання пожежної охорони та затвердили суму самооподаткування.

Усі зауваження та пропозиції були прокоментовані і взяті виконкомом сільської ради та відповідними службами на контроль і до виконання.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва