back

29 лютого 2016

У Корюківці проводжали зиму й зустрічали весну


27 лютого жителі та гості Корюківки святкували проводи зими. Насичена виступами фольклорних колективів з Корюківки, Рибинська, Охрамієвичів, Холмів, Наумівки концертна програма зігрівала та піднімала настрій гостям свята.

Зі словами привітань до гостей свята звернулись в.о. голови райдержадміністрації Олексій Мірошниченко та перший заступник міського голови Леонід Малиш. Присутнім вони щиро бажали радості, нових звершень та досягнень з приходом весни, миру й злагоди в кожній українській родині.

Представники громадської організації «Корюківська козача Січ» частували всіх бажаючих смачним кулішем. Ласощі отримували й найменші гості свята: для дітей, центром соціальних служб для сімʼї, дітей та молоді було організовано ігротеку з призами.

Діти старшого віку та дорослі були захоплені спортивними змаганнями, проведеними районною організацією Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» АПК України. Піднімання гирі, армреслінг та перетягування канату стали справжніми випробуваннями сили та витримки серед чоловіків. Переможці й учасники змагань отримали подарунки.

Також було організовано роботу закладів торгівлі, продаж дитячих сувенірів та іграшок.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва