back

29 лютого 2016

Нарада з керівниками структурних підрозділів районної державної адміністрації, установ та організацій району


29 лютого в.о. голови райдержадміністрації Олексій Мірошниченко провів щотижневу нараду з керівниками структурних підрозділів районної державної адміністрації та керівниками організацій району з питань виконання програми соціально-економічного розвитку району, виконання планів роботи.

Про проведену та заплановану роботу доповіли керівники структурних підрозділів райдержадміністрації. Обговорено та уточнено план роботи на поточний тиждень.

Олексій Мірошниченко зауважив, що у рамках відзначення 73-х роковин Корюківської трагедії необхідно забезпечити упорядкування місця проведення заходу біля Меморіалу на честь героїчного опору жителів Корюківки німецько-фашистським загарбникам та Меморіального комплексу пам’яті жителів населених пунктів України, знищених нацистськими окупантами, відповідальним забезпечити проведення заходу на належному рівні.

Окрім того, у ході наради, начальником відділу, головним бухгалтером відділу бухгалтерського обліку та звітності райдержадміністрації Наталією Мисник було поінформовано присутніх про зміни в законодавстві щодо нарахування заробітної плати державним службовцям у 2016 році.

За підсумками наради в.о. голови райдержадміністрації надав відповідні доручення.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва