back

26 лютого 2016

Загальні збори громадян Савинківської територіальної громади


Відповідно до графіка проведення загальних зборів громадян за місцем проживання, 26 лютого відбулися загальні збори жителів Савинківської територіальної громади.

У роботі загальних зборів громадян взяли участь: заступник голови районної ради Віктор Чернуха, начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Тетяна Олійник, депутат районної ради Людмила Синюта, керуючий ТОВ «Корюківка-Агро» Роман Малиш та помічник народного депутата України Анатолія Євлахова Володимир Полубень.

Про свою роботу за 2015 рік прозвітував та окреслив присутнім завдання на 2016 рік сільський голова Віктор Лісений. З інформацією про свою роботу виступили керівники місцевих бюджетних установ.

Про стан криміногенної ситуації та профілактику правопорушень на території громади інформував дільничний інспектор поліції. Про роботу на території громади з соціально незахищеними верствами населення розповіла фахівець з соціальної роботи Корюківського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Серед найбільш хвилюючих для жителів громади, були питання харчування школярів, відключення від газового опалення Савинківської ЗОШ І-ІІІ ст. та благоустрій території.

На зборах затвердили рішення про збір коштів на самооподаткування та пожежну охорону.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва