back

24 лютого 2016

Семінар – нарада щодо здійснення закупівель за бюджетні кошти в системі електронних торгів Prozorrо


24 лютого в.о. голови районної державної адміністрації Олексій Мірошниченко, за участі начальника відділу економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури райдержадміністрації Олени Янченко, провів семінар - нараду з представниками лісогосподарських підприємств району, автозаправочних станцій, місцевих виробників та представників торгівлі - постачальників щодо закупівель товарів та послуг за бюджетні кошти в системі електронних торгів Prozorrо.

Олексій Мірошниченко, звертаючись до учасників заходу, повідомив про необхідність здійснення закупівель за бюджетні кошти в системі електронних торгів та виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про організацію роботи з підвищення ефективності здійснення державних закупівель».

Про основні вимоги до Замовника (покупця) та Учасника (продавця) при здійсненні закупівель розповіла Олена Янченко.

Учасники семінару – наради обговорили дане питання, в якому всі присутні прийняли активну участь та вирішили рекомендувати місцевим виробникам і постачальникам зареєструватися в системі електронних торгів Prozorrо та приймати участь у здійсненні закупівель розпорядниками бюджетних коштів району.



За повідомленням
відділу економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва