back

22 лютого 2016

Щотижнева нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та організацій району


22 лютого в.о. голови районної державної адміністрації Олексій Мірошниченко провів щотижневу галузеву нараду з керівниками підпорядкованих управлінь, відділів, структурних підрозділів, працівниками апарату районної державної адміністрації з поточних питань.

Серед найбільш актуальних питань, обговорених під час наради, були питання, що стосуються роботи закладів соціального захисту населення, соціальної допомоги, субсидій, організації регулярних перевезень на території району.

Учасники наради також обговорили роботу навчальних закладів, організацію підвозу учнів, роботу з надання медичних послуг та роботу закладів культури.

Окрім цього, було обговорено заходи, визначені планом роботи районної державної адміністрації та її структурних підрозділів на поточний тиждень. Закріплені за територіальними громадами, доповіли про ситуацію у сільських громадах.

Підводячи підсумки наради, Олексій Мірошниченко наголосив на дотриманні відповідними виконавцями термінів виконання контрольних документів. Також було акцентовано увагу держслужбовців на декларуванні доходів, відповідно до чинного законодавства.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва