back

26 січня 2016

Учаснику АТО Сергію Бандурі вручили державну нагороду


26 січня в райдержадміністрації відбулась знакова подія – вручення державної нагороди жителю с. Наумівка Сергію Бандурі. Сергій Вікторович – учасник антитерористичної операції. За плечима військовослужбовця – оборона станиці Луганської, запеклі бої у Вуглегірську. Саме там, за словами Сергія, який був водієм в зоні АТО, внаслідок прямого попадання з танку, його автомобіль згорів, а сам він, майже рік тому, 29 січня 2015 року отримав осколкове поранення в ногу. Лікування проходив у Харкові, Києві та Чернігові. Сьогодні Сергій Вікторович почуває себе краще, але травма дається в знаки.

Першу державну нагороду Сергій Бандура отримав, коли перебував на лікуванні в Харкові, особисто від Президента України Петра Порошенка та Міністра оборони України Степана Полторака.

Сьогодні медаль «Захиснику Вітчизни» вручив бійцю в.о. голови районної державної адміністрації Олексій Мірошниченко. Привітати з нагородою військовослужбовця зібрались також керівництво та працівники районної ради, райдержадміністрації військовий комісар райвійськкомату Юрій Бойко.

Учаснику АТО дякували за самовіддане виконання військового обовʼязку, бажали міцного здоровʼя, повного одужання, особистого щастя і благополуччя.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва