back

25 січня 2016

Соборність України: естафета поколінь


До дня Соборності України в районній бібліотеці для дітей проведені ряд заходів, мета яких - поглибити знання учнів з історії державоутворення, формування національної свідомості та любові до Батьківщини.

Складною і бурхливою була доля України. Щороку 22 січня ми із вдячністю згадуємо тих, хто відроджував незалежну соборну українську державу. Під час історико-інформаційного екскурсу «Соборність України: естафета поколінь» учні 9-Б класу ЗОШ №1 розкрили сторінки нашої історії, а саме: про боротьбу українського народу за соборність своїх земель, згадували славних героїв України, які віддали своє життя за незалежність, соборність, державність. А під час проведення історичної вікторини учні перевірили свої знання з історії України. Основний мотив заходу: сьогодні захист територіальної цілісності України є святим обов’язком її громадян, продовженням боротьби попередніх поколінь за соборність.

В рамках відзначення свята гуртківці центру дитячої та юнацької творчості були запрошені в дитячу бібліотеку на гру юних патріотів «Я люблю Україну». Маленькі українці змагалися за звання кращого знавця історії України, української літератури, звичаїв та традицій українського народу.



За повідомленням
районної дитячої бібліотеки

вапр
ууц
цуе
еку
паврва