back

22 січня 2016

Рада районної організації ветеранів України за роботою


21 січня відбулось розширене засідання Президії районної організації ветеранів України, на яке запрошувались голови первинних організацій міста, голова комітету ветеранів війни, керівник волонтерського центру «Пенсіонер» та керівники громадських організацій.

На засіданні присутні жваво обговорили основні завдання і напрямки роботи, які визначені постановами Президії та VIII звітно-виборчою конференцією обласної організації ветеранів України, затвердили План роботи районної організації ветеранів України на 2016 рік, призначили відповідальним за зв’язки з депутатами-ветеранами всіх рівнів Катерину Пененко.

Також члени президії вирішили провести спільний з районною газетою «Маяк» літературний конкурс «Ветерани минулої війни і праці та бійці АТО живуть поряд з нами» серед учнів шкіл району: затвердили умови творчого конкурсу, склад журі та визначили призи для переможців. У питанні «Різне» ветерани ознайомилися з відповідями, надісланими Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України і обласною державною адміністрацією, розглянули заяви та обговорили інші питання, які турбують ветеранів.



За повідомленням
районної організації ветеранів України

вапр
ууц
цуе
еку
паврва