back

18 січня 2016

Актуальні питання розглянули на розширеній нараді у в.о. голови райдержадміністрації


16 січня відбулась розширена нарада під головуванням в.о. голови районної державної адміністрації Олексія Мірошниченка.

Учасниками наради було розглянуто проект районної Програми «Цукровий діабет» на 2016-2017 роки, яку представив головний лікар Корюківської центральної районної лікарні Сергій Пивовар.

Окрім цього, обговорили питання внесення змін до рішення сесії районної ради від 24 грудня 2015 року «Про районний бюджет на 2016 рік», розʼяснення по якому надала начальник фінансового управління Валентина Єременко, а також ознайомились з результатами комплексної перевірки стану реалізації заходів державної політики у сфері цивільного захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, стану і організації роботи з питань техногенної та пожежної безпеки, готовності органів управління та сил реагування до дій при загрозі та виникненні надзвичайних ситуацій в Корюківському районі.

Підводячи підсумки наради, в.о. голови райдержадміністрації зазначив, що одним із основних інструментів впливу на розвиток соціально - економічних відносин у районі є бюджет. І головне на даному етапі - прикласти максимум зусиль по виконанню бюджетів територіальних громад та бюджету району.

За підсумками наради дані відповідні доручення та прийняті рішення.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва