back

10 грудня 2015

Різдвяні «Зоряні мости» та «Звичайне диво» підкорили творчі діти Корюківщини


6 грудня в м.Чернігів відбувся 45 – й Всеукраїнський конкурс – фестиваль для талановитих дітей та молоді «Різдвяні «Зоряні мости». Корюківку представляли два колективи: ансамбль скрипалів «Віоліночки» в номінації «Музичний жанр» (керівник - Олена Мельничук) і вокальний ансамбль Корюківського районного будинку культури «Ритм» (керівник - Людмила Мартинова.). Обидва колективи вибороли найвищі нагороди фестивалю – гран-прі, і вкотре довели, що Корюківщина – край, де народжуються і зростають молоді таланти.

А напередодні, 4 грудня учні Корюківської школи мистецтв ім..О.С.Корнієвського (філіал смт.Холми) взяли участь в обласному фестивалі дитячої та юнацької творчості «Звичайне диво». Особливий цей конкурс тим, що учасники - діти нелегкої долі (сироти та з малозабезпечених сімей, а в цьому році до них додалися ще і діти учасників АТО та вимушених з відомих причин переселенців з Криму і східних областей України), які, попри важкі удари долі, не дозволяють зачахнути своїм, Богом даним, талантам…

І тут наші вихованці виявилися самими «голосистими». В номінації «Народний вокал» Аделіна Коваль виборола І місце, в номінації «Естрадний вокал» Яна Рубей - І місце, в номінації «Естрадний вокал» Вікторія Гладченко - ІІ місце (керівник Тарабенко Тетяна).

Корюківщина пишається молодими талантами, які є гордістю рідного краю. Бажаємо переможцям подальших творчих здобутків, натхнення та здійснення заповітних мрій.



За повідомленням
відділу культури і туризму
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва