back

09 грудня 2015

Петро Порошенко: Реформи – попереду, і це потребує об’єднання всіх зусиль


Президент Петро Порошенко наголошує на тому, що українським демократичним силам слід консолідуватися, щоб наступні чотири роки присвятити втіленню реформ.

Під час заяви для засобів масової інформації за результатами зустрічі з Віце-президентом США Джозефом Байденом Президент повідомив, що на зустрічі, серед іншого, обговорювалось питання необхідності консолідації всіх демократичних сил. «Ще раз хочу наголосити: в Україні за останні півтора роки пройшли три виборчі кампанії. Ми зробили все, щоб забезпечити повне перезавантаження влади», – сказав Глава держави, зазначивши, що проведені президентські, парламентські і місцеві вибори відповідали найвищим вимогам забезпечення вільного волевиявлення громадян.

«Час виборів пройшов, зараз у нас попереду – 4 роки без виборів. І за ці 4 роки треба провести всі реформи, які забезпечать відповідність України критеріям, у тому числі, і для вступу до Європейського Союзу, і для вступу в різні оборонні союзи», – заявив Петро Порошенко.

Президент наголосив: «Реформи – попереду, і це потребує об’єднання всіх зусиль. Сьогодні цього чекають українські громадяни, цього чекають за межами країни наші політичні партнери, і я впевнений, що ми це продемонструємо».

Глава держави подякував Віце-президенту США за «саме такий підхід». «Це ознака дуже доброго стратегічного партнерства між нами», – сказав Петро Порошенко.



Прес-служба Президента України

вапр
ууц
цуе
еку
паврва