back

03 грудня 2015

Робочий візит народного депутата України Анатолія Євлахова на Корюківщину


2 грудня в Корюківському районі з робочим візитом перебував народний депутат України Анатолій Євлахов.

У ході візиту, спільно з головою райдержадміністрації Олександром Савченком та начальником відділу освіти райдержадміністрації Іриною Наумчик, народний депутат відвідав заклади освіти. Зокрема, побував у Наумівській ЗОШ І-ІІІ ст.. та в Наумівському ДНЗ «Сонечко», де з ознайомився з роботою закладів, подальшими планами розвитку та вдосконалення навчально-виховних процесів. У розмовах з директором школи Світланою Рябець та завідувачем дитсадка Зоєю Савченко йшлося про опалення приміщень навчальних закладів, доцільність використання альтернативних видів палива, заміну вікон на енергозберігаючі в ЗОШ, харчування дітей та систему освіти в цілому. Обговорювались і проблемні питання, які наразі стоять на черзі вирішення.

Побував народний депутат України і в Корюківській ЗОШ І ст..№3. Директор Світлана Римар та педагоги ознайомили гостей з приміщенням школи, розповіли про пріоритетні напрямки роботи навчального закладу.

На завершення візиту, Анатолій Євлахов відвідав міську ЗОШ І-ІІІ ст..№4, де провів зустріч з педагогічним колективом школи. Під час зустрічі обговорювались питання фінансування галузі освіти, медичної реформи. Народний депутат України давав пояснення педагогам по питаннях децентралізації влади та обʼєднанню громад. Директор школи Олег Гайовий ознайомив з роботою профільних класів школи, зазначивши, що якість процесу навчання значно покращується з використанням сучасних інформаційних технологій та відповідного обладнання. З огляду на це, одними з проблемних питань було визначено забезпечення технікою компʼютерного класу та створення майстерні для трудового навчання. Також мова йшла про завершення будівництва спортивних майданчиків на подвірʼї школи.

За підсумками візиту, народний обранець, спільно з керівництвом району та закладів освіти, визначили пріоритетні завдання та напрямки діяльності на найближчий період.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва