back

03 грудня 2015

Голова райдержадміністрації Олександр Савченко привітав працівників місцевого самоврядування з професійним святом


7 грудня в Україні відзначається День місцевого самоврядування. З наступаючим святом керівників територіальних громад та депутатів районної ради привітав голова райдержадміністрації Олександр Савченко.

Протягом року в районі працювала робоча група з працівників виконавчих апаратів райдержадміністрації та районної ради, які, відповідно до Положення комплексної оцінки розвитку міської, селищної, сільських рад, затвердженого Загальними зборами Асоціації місцевих рад «Ради Корюківщини», проводили об’їзди по територіальних громадах. І за результатами їх оцінювання визначилися територіальні громади-переможці.

Перше місце зайняла Наумівська сільська рада, друге - Сядринська сільська рада, третє місце посіла Забарівська сільська рада. Кращим радам очільник району вручив відзнаки. Також, за багаторічну сумлінну працю, почесними грамотами райдержадміністрації та районної ради були нагороджені кращі працівники органів місцевого самоврядування.

Окремо Олександр Савченко подякував за багаторічну працю сільським головам, які майже 30 років займають ці посади та депутатам, які працюють по 3-4 скликання.

Новообраним керівникам громад та депутатам голова райдержадміністрації побажав успіхів плідної роботи та успіхів у реалізації всіх задумів на благо рідного краю та всієї України.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва