back

26 листопада 2015

Для споживачів газу Чернігівщини запрацювавновий сервіс - Особистий кабінет


Відтепер кожен споживач газу Чернігівської області має можливість скористатися новим інтернет-сервісом Особистий кабінетта,не виходячи з дому,контролювати рахунки за газ.Послугою можуть скористатися не лише побутові споживачі, а й приватні підприємці, на чиє ім`я відкритий особовий рахунок.

Про це на брифінгу поінформував журналістів директор ТОВ «Чернігівгаз Збут» Іван Луста.

Запуск Особистого кабінету виводить взаємодію ПАТ «Чернігівгаз» і ТОВ «Чернігівгаз Збут» зі споживачами газу на новий рівень якості обслуговування.Тепер всі дані абонентної бази стали доступні для клієнтів,що робить роботукомпанійбільш прозорою та відкритою.Це дозволяє споживачамконтролювати нарахування, історію оплат та показань лічильниківв режимі реального часу.Сервісом передбачена можливість дізнатися свій тариф на газ, своєчасно передавати фактичніпоказання лічильників, сплачувати в будь-який зручний час рахунки, звернутися до фахівців із запитаннями, скаргами або пропозиціями щодо поліпшення послугінавіть записатися на прийом до керівниківгазорозподільчої та газопостачальної компанії.

«Звичайно, від нового сервісу ми очікуємо суттєвої віддачі. Зараз багато людей активно користуються інтернетом, тому,перш за все, Кабінетпокращить зворотній зв`язок з нашими клієнтами, розвантажить телефонні лінії та зменшить черги в службах. Споживачі зможуть дистанційно отримувати відповіді на запитання і оперативно вирішувати проблеми пов`язані з газом, а відкритий доступ до власних данихзробить взаємовідносини постачальника і клієнта більш прозорими», - зазначив директор «Чернігівгаз Збуту» Іван Луста.

Щоб стати користувачем Особистого кабінету потрібно лише зареєструватися. Для цього знадобиться: номер особового рахунку, сума останньої проплати, контактний телефон та е-mail.

Інтерфейс кабінету простий та зрозумілий. На сайті 104.uaпредставленідетальні інструкції щодо реєстрації та користування Кабінетом.Система он-лайн оплати, схема реєстрації та ідентифікації клієнтів функціонує за міжнародними стандартами безпеки, що виключає можливість використання їхньої особистої інформації сторонніми особами.

Звертаємо вашу увагу, що на початковому етапі Особистий кабінет працюватиме в тестовому режимі. Тому, якщо при реєстрації або користуванні виникли технічні проблеми, просимо звертатися до служби підтримки на електронну адресу [email protected]або листом безпосередньо з Кабінету. Дані щодо особового рахунку або останньої проплати можна дізнатися за телефонамиКонтакт-центру (0462) 61-62-04 або (0462) 61-63-04.


Довідка:

Основною сферою діяльності ПАТ «Чернігівгаз» є розподіл природного газу. Щорічний обсяг транспортування становитьблизько600 млн. куб. м. природного газу. Система газопостачання Чернігівщини складається з 10,8 тисяч км газопроводів.Нашими споживачами є 349,5 тисяч сімей, більше 3 тисяч підприємств та установ Чернігівської області.

Найкрупнішими клієнтами ПАТ «Чернігівгаз» є Чернігівська ТЕЦ, Облтеплокомуненерго, САН ІнБев Україна, Чернігівський молокозавод, Корюківська фабрика технічних паперів.

Компанія є одним з найкрупніших платників податків регіону. Щорічно до бюджетів усіх рівнів сплачується понад 98 мільйонів гривень податків і зборів.

За додатковою інформацією звертатися до фахівця із зв`язків з громадськістю

Наталії Свириденко

Тел./факс: +380 462 65 20 04 вн.115

Моб.: +380 67 244 96 46

E-mail: [email protected] http://cn.104.ua/ua/

вапр
ууц
цуе
еку
паврва