back

30 жовтня 2015

Звітно-виборча конференція районної ветеранської організації ветеранів України


30 жовтня в актовому залі Корюківської школи мистецтв ім.Корнієвського відбулась звітно-виборча конференція районної організації ветеранів України. Серед учасників конференції були присутні: заступник голови райдержадміністрації Олексій Мірошниченко, заступник голови районної ради Микола Ющенко, керуюча справами виконавчого комітету Корюківської міської ради Зоя Пономаренко, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Світлана Самсон, директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) райдержадміністрації Тетяна Штикова.

Про роботу ветеранської організації за період з жовтня 2011 року по жовтень 2015 року та завдання на наступний уставний період доповідала голова районної ради ветеранів України Наталія Шелудько. В обговоренні взяли участь керівники та представники активів первинних ветеранських осередків району. Свою думку щодо роботи ветеранів району, їх ролі у громадському житті висловили і запрошені гості. Виступаючі дякували Корюківській ветеранській організації за її роботу, а особливо голові – Наталії Шелудько за плідну і самовіддану працю.

Делегати прийняли розгорнуте рішення, яке визначає основні напрямки діяльності ветеранської організації на наступний 4-річний період. Новий склад районної ради ветеранів було обрано в кількості 25-ти чоловік. За результатами голосування по обранню голови районної ради ветеранів України цю посаду було довірено Валентині Погребній. Новообраний керівник районної організації ветеранів України звернулась до колег з побажанням тісної співпраці та закликала членів організації приймати активну участь у роботі.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва