back

30 жовтня 2015

З нагоди Дня працівників соціальної сфери


Щороку роль закладів соціальної сфери зростає, а отже – зростає і роль соціальних працівників, усіх, хто обрав благородну справу: допомагати ближнім, підтримувати у скрутну хвилину.

В першу неділю листопада Україна вшановує працівників соціальної сфери, тим самим відзначаючи важливість і необхідність роботи таких людей у сучасному суспільстві.

Сьогодні, у переддень професійного свята, працівників соціальної сфери району вітали голова райдержадміністрації Олександр Савченко, голова районної ради Віктор Чернуха та заступник голови райдержадміністрації Олексій Мірошниченко.

«Це свято — свідчення високої оцінки вашої праці», - зазначив голова райдержадміністрації. «Ми пишаємося і захоплюємося вашими працьовитістю, наполегливістю, професіоналізмом і любов'ю до мешканців Корюківщини», - додав очільник району.

Висловив подяку за нелегку щоденну роботу працівників соціальної сфери і голова районної ради. Від керівництва звучали побажання міцного здоровʼя, благополуччя, добра і затишку в родинах, щирої дяки від людей.

За сумлінну працю в ім’я незалежної України та з нагоди професійного свята Почесними грамотами районної державної адміністрації та районної ради нагороджено кращих працівників соціальної сфери Корюківщини.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва