back

26 жовтня 2015

Чергова допомога Корюківській лікарні від італійських меценатів


23 жовтня до Корюківки завітали поважні гості – члени італійської асоціації «Кассаго кличе Чорнобиль». Продовжуючи багаторічну благодійність, у рамках проекту міжнародного співробітництва та за сприяння Дитячого фонду України, асоціація подарувала Корюківській ЦРЛ карету «швидкої допомоги».

Урочисту символічну стрічку перерізали Президент італійської асоціації «Кассаго кличе Чорнобиль» Армандо Кріппа та член асоціації Равазіо Джанфранко.

Про чисельну допомогу італійців Україні, зокрема, закладам охорони здоровʼя, дитячим садкам і школам розповіла Голова правління Чернігівського обласного відділення Дитячого фонду України Валентина Хуторненко. Вона також зазначила, що дана асоціація сприяє відпочинку українських дітей в Італії.

Подяку благодійникам за підтримку, тісну співпрацю та взаєморозуміння висловили присутні на заході заступник голови райдержадміністрації Олексій Мірошниченко та головний лікар Корюківської центральної районної лікарні Сергій Пивовар.

Окрім карети швидкої, меценати передали важливе для роботи дитячого відділення медичне обладнання, що дасть можливість більш якісно обстежувати та знизити смертність серед новонароджених немовлят.

Працівники лікарні та всі корюківчани дуже вдячні італійським партнерам за допомогу.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва