back

16 жовтня 2015

Колектив ПАТ «Словʼянські шпалери – КФТП» привітали з професійним святом


Щороку в третю суботу жовтня відзначається День працівників целюлозно-паперової промисловості.

Вже за доброю традицією представники найбільшого трудового колективу району – ПАТ «Словʼянські шпалери – КФТП», у переддень професійного свята отримували вітання від керівництва підприємства та районної влади.

З вітанням до колег звернувся генеральний директор ПАТ «Словʼянські шпалери – КФТП» Віктор Мурай, який подякував працівникам за сумлінну працю та вручив почесні «ювілейні» нагороди тим, хто пропрацював на підприємстві 25 років (а таких працівників у цьому році – 50 чоловік).

З побажаннями миру, добра та злагоди, подальшого процвітання звернулись до колективу голова райдержадміністрації Олександр Савченко та заступник голови районної ради Микола Ющенко. Неодноразово згадуючи значний внесок публічного акціонерного товариства в економіку району, розбудову міста, представники влади висловлювали вдячність керівництву та злагодженому трудовому колективу за активну участь у житті Корюківщини.

Почесними грамотами райдержадміністрації та районної ради було нагороджено кращих працівників підприємства.

До колег зі щирими вітаннями звернулась заступник голови профспілки працівників підприємства Алла Дорошенко, яка також відзначила найактивніших членів профкому цінними подарунками.

По завершенню святкової зустрічі присутні зробили загальне фото на памʼять.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва