back

15 жовтня 2015

«Доти буде Україна, доки будуть козаки та її захисники»


Під таким гаслом відбулись 14 жовтня урочистості на центральній площі міста, які стали продовженням відзначення свят.

Зі сцени до корюківчан та гостей свята звернулись голова районної державної адміністрації Олександр Савченко та Корюківський міський голова Ігор Матюха. Від керівництва звучали слова вдячності мужнім захисникам України за відданість військовій присязі, Батьківщині та українському народу, слова привітань та щирих побажань миру, злагоди й благополуччя в кожній родині та на всій українській землі.

Почесними грамотами райдержадміністрації, районної та міської ради було нагороджено воїнів-інтернаціоналістів, учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, молодих захисників України.

За участі голови ГО «Корюківська козача Січ» Вʼячеслава Короткова відбулось вручення козацьких відзнак – орденів «Омелян Карука 1657» учасникам АТО.

Голова ради громадської організації «Корюківська спілка воїнів – учасників АТО» Сергій Милейко та голова КММГО «Альтернатива» Володимир Онищук підвели підсумки творчого конкурсу «Любити Україну» та вручили цінні призи переможцям.

Звернулись до громадськості і волонтери Ольга Кияшко і Віктор Величко, які закликали допомагати мужнім воїнам, підтримувати їх у цей складний для країни час.

Свої творчі вітання і сивочолим ветеранам, і молодим людям, які в недалекому минулому відслужили військову службу, і тим, хто нині носить погони, дарували колективи районного будинку культури, а ГО «Корюківська козача Січ» готувала смачний козацький куліш для гостей свята.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва