back

21 вересня 2015

Корюківчани відзначили День міста


19 вересня в Корюківці відбулись заходи з нагоди Дня міста. Святкова програма була досить насиченою: з самого ранку для найменших жителів міста було організовано ярмарок дитячих книг та подарунків, проведено майстер-класи. Ранковий концерт розпочався виступами вихованців міських дитячих садків, місцевих дитячих колективів, Менського зразкового хореографічно-циркового колективу «Фієста». Найбільш захопливими для малюків були виступи артистів «Фабрики щастя» з Чернігова зі своїм шоу мильних бульбашок.

В обідню пору для всіх бажаючих краще вивчити місто, позмагатись у спритності та кмітливості, Корюківською міською молодіжною громадською організацією «Альтернатива» було проведено квест “Відкрий своє місто для себе”.

Вечірню святкову програму розпочали місцеві аматори сцени. Масовим танцювальним флеш-мобом поздоровляли всіх присутніх на центральній площі міста учні Корюківської ЗОШ І-ІІІ ст.. №1.

Зі сцени корюківчан вітали народний депутат України Анатолій Євлахов, Корюківський міський голова Ігор Матюха, голова районної ради Віктор Чернуха та заступник голови райдержадміністрації Олексій Мірошниченко.

За багаторічну сумлінну працю та з нагоди Дня міста кращих працівників установ, підприємств та організацій, а також учасників АТО було нагороджено почесними відзнаками.

Свято продовжили артисти Чернігівського обласного академічного українського музично-драматичного театру ім. Т.Г. Шевченка, які звеселяли гостей комедійними виставами та дарували хореографічні композиції.

На завершення жителі та гості міста насолоджувались виступом Чернігівського кавер-гурту «Цілком таємно» й танцювали під запальні композиції молодих виконавців. Як символ миру й побажання процвітання рідному місту та благополуччя всім його жителям, у небо були випущені повітряні кульки.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва