back

16 вересня 2015

Перемога сили духу


Починаючи з 2013 року, виконавчою дирекцією Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України організовується проведення Всеукраїнських спартакіад серед інвалідів праці «Сила духу». Це робиться для підтримки у потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві цілеспрямованості у подоланні особистих фізичних вад, реабілітації засобами фізичної культури і спорту для подальшої адаптації у суспільство, залучення органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадськості до проблем громадян з обмеженими можливостями.

Фінальні змагання ІІІ Всеукраїнської спартакіади проводились з 9 по 11 вересня 2015 року на базі спортивного комплексу «Юність» (м. Ужгород) з 6 видів спорту: армспорту, бомбаскету, гирьового спорту, дартсу, настільного тенісу, шахів. Для участі в змаганнях зібрались інваліди праці з усіх куточків нашої країни, з усіх областей- 25 команд.

Команда Чернігівської області зайняла загальне шосте місце та здобула два кубки з дартсу та бомбаскету. Учасники змагань розповідали, що цілий рік чекали на спартакіаду, готувались. Так представник команди з Дніпропетровська, що зайняв 1 місце з гирьового спорту, підняв гирю 435 разів! Це вражає, викликає повагу, та не показники головне! Від участі у змаганнях всі отримали масу позитивних емоцій, відчуття командного духу, а головне - спілкування одне з одним. Це захід - яскравий приклад того, що жити повноцінним життям, наповненим подіями, новими звершеннями і перемогами, гідний кожен! Незалежно від того, хто зайняв призові місця, всі учасники змагань- Переможці, адже вони не опустили руки і, незважаючи ні на що, продовжують рухатися далі! Вони довели, , що сила духу перемагає будь-які негаразди. Участь в спартакіаді - це вже перемога кожного над обставинами життя.

Хочеться подякувати небайдужим спонсорам, що сприяли поїздці нашої команди до м. Ужгород. І побажати всім здоров’я, миру та щоб ніколи не залишала сила духу та віра в перемогу!

Начальник відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Менському районі



Коваленко Г.В.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва