back

14 вересня 2015

В Наумівці, з нагоди Дня фізичної культури і спорту, вітали переможців обласних змагань


11 вересня в Наумівській ЗОШ І-ІІІ ст. відбулась урочиста лінійка, присвячена перемозі спорстменів Наумівського відділення лижних гонок Корюківської ДЮСШ у відкритому чемпіонаті Чернігівської області з лижоролерів та кросу серед лижників-гонщиків і біатлоністів. Головною метою змагань є подальший розвиток лижних гонок та біатлону в Чернігівській області, залучення учнівської молоді до постійних занять фізичною культурою та спортом, формування збірної команди області до участі у чемпіонаті України.

На заході був присутній заступник голови районної державної адміністрації Олексій Мірошниченко, який привітав присутніх зі святом Дня фізичної культури і спорту, нагородив тренера Світлану Симончук за вагомий вклад у розвиток спорту в районі, а також спортсменів-переможців.

Крім загальнокомандного пешого місця, в особистій першості команда здобула 24 медалі. Серед них 11 золотих, 4 срібних та 9 бронзових вибороли Дмитро Драгун (ІІІ місце), Юлія Мойсієнко (ІІІ місце), Олександр Чалик (ІІІ, ІІ, І місця), Іван Ісаченко (три ІІІ місця), Єгор Козлов (ІІ місце та два І місця), Дарина Чалик (три І місця), Катерина Корінь (два І місця), Анна Метла (два ІІІ місця), Олексій Кирик (ІІ, І місце), Крістіна Муха (ІІ та два І місця), Тетяна Метла (ІІІ місце). Слід відмітити Артема Савицького, який не здобув призового місця в особистій першості, проте сума балів, яку він отримав, була вирішальною для перемоги команди на обласних змаганнях.



Відділ з питань цивільного захисту, оборонної роботи
та у справах сім’ї, молоді, спорту райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва