back

13 серпня 2015

Рейдова перевірка


12 серпня фахівцями Корюківського РС Управління ДСНС України у Чернігівській області та лісового і мисливського господарства провели рейдову перевірку готовності лісової охорони ДП «Корюківське лісове господарство», РКСЛП «Корюківкаліс», ВСК ім. Горького до ліквідації можливих пожеж в умовах високого та надзвичайно високого класу пожежної небезпеки. Зокрема, рятувальники перевірили наявність відповідної документації, планів залучення сил і засобів, якість моніторингу та патрулювання лісових масивів, справність пожежної та пристосованої для гасіння пожеж техніки й спорядження тощо.

Результатам перевірки показали, що лісокористувачі готові до виконання завдань за призначенням в умовах високого та надзвичайно високого класу пожежної небезпеки.

Також, проведено патрулювання лісових масивів та торфовищ. Особливу увагу приділено місцям масового відпочинку громадян. Під час рейду проводилася роз’яснювальна робота серед населення щодо дотримання вимог пожежної безпеки під час перебування в лісах, паркових та рекреаційних зонах та організовано вручення відповідних пам’яток.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва