back

13 серпня 2015

Чергове засідання оргкомітету


13 серпня відбулось засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення Дня Державного Прапора України та 24-ї річниці незалежності України, яке провів заступник голови райдержадміністрації Олексій Мірошниченко. Під час засідання він вкотре ознайомив усіх присутніх із робочим планом щодо проведення запланованих заходів та уточнив деякі деталі проведення, назначив відповідальних за кожен пункт робочого плану, а також вислухав всі пропозиції, які надходили від учасників оргкомітету.

23 серпня, заходи присвячені Дню Державного Прапора України розпочнуться з об’їзду та покладання квітів до пам’ятників Другої світової війни та могил загиблих в зоні АТО військовослужбовців. Далі відбудеться офіційна частина з патріотичним флеш-мобом, урочистий мітинг, акція «Я – Громадянин України» з урочистим врученням паспортів шістнадцятирічним юнакам і дівчатам, відкриття меморіальної дошки пам’яті загиблих в зоні АТО військовослужбовців з Корюківщини та покладання квітів та хвилиною мовчання за загиблими у боротьбі за незалежність України, святковий велопробіг «Корюківка-Бреч» та о 20.00 до 22.00 відбудеться вечір патріотичної музики та кіно.

Щодо запланованих заходів 24 серпня, у День незалежності України, то вини розпочнуться о 7.00 з роботи майданчика «Гостинний двір», святкового ярмарку та виставки плодів і квітів. Також плануються змагання з армреслінгу, патріотичний молодіжний флеш-моб, вручення нагород, парад квітів та патріотичних костюмів, районний турнір з шахів, показові виступи вихованців Корюківської ДЮСШ та Наумівського відділення лижних гонок ДЮСШ, змагання з пляжного волейболу, виступ спеціального гостя заходу, чотиразового чемпіона світу, заслуженого майстра спорту Олександра Пеканова, караоке, виступ вокально-інструментального ансамблю «Магія», розіграш подарункових сертифікатів та виступ колективу «Jam Bubble band» з м. Чернігова.

Підводячи підсумки засідання, заступник голови райдержадміністрації наголосив, що відзначення в районі державних свят України має пройти на належному рівні.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва