back

07 серпня 2015

Відкрито виставку, присвячену вшануванню учасників бойових дій в зоні АТО


7 серпня у Корюківському історичному музеї відбулось відкриття експозиції, присвяченої подіям на сході України. Підготовлена експозиція з метою вшанування воїнів-земляків, які беруть участь в зоні проведення антитерористичної операції на сході країни. Працювали над виставкою музейники, долучались і безпосередні учасники АТО.

На відкритті експозиції були присутні: голова районної ради Віктор Чернуха, заступник голови райдержадміністрації Олексій Мірошниченко, заступник районного військового комісара Олександр Кошовий, начальник Корюківського РВ УМВС України в Чернігівській області Сергій Таран, голова ГО «Корюківська спілка воїнів-учасників АТО» Сергій Милейко, представники релігійних організацій, волонтери, рідні воїнів-учасників АТО, а також загиблих військовослужбовців.

У зверненнях представників районної влади та запрошених, звучали слова вдячності військовослужбовцям, які мужньо захищають кордони держави, їхнім рідним, які так само мужньо чекають миру та повернення воїнів додому, волонтерам за активну громадську позицію та підтримку учасників АТО. Окрему вдячність висловили організаторам виставки, покликаної зберігати пам'ять про хлопців-героїв, які виборюють мир та спокій, захищають суверенітет, незалежність та цілісність держави.

Звертаючись до рідних загиблих воїнів, виступаючі наголосили, що пам’ять про їхніх загиблих синів, чоловіків, батьків, назавжди залишаться в серцях земляків. Памʼять про загиблих вшанували хвилиною мовчання.

Директор музею Людмила Бабич ознайомила учасників заходу з експозицією виставки.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва