back

17 липня 2015

Відбулось засідання Загальних зборів місцевої асоціації органів місцевого самоврядування «Ради Корюківщини»


Сьогодні відбулося засідання Загальних зборів місцевої асоціації органів місцевого самоврядування «Ради Корюківщини». На засідання прибуло двадцять членів Асоціації. Відкрив засідання голова районної ради, голова Правління місцевої асоціації органів місцевого самоврядування «Ради Корюківщини» Віктор Чернуха.

На розгляд зборів було внесено три питання.

Першою заслухали звіт голови Ревізійної комісії Асоціації «Ради Корюківщини» Світлани Симончук про роботу комісії у 2014 році.

Потім було розглянуто перспективний план роботи місцевої асоціації органів місцевого самоврядування «Ради Корюківщини» на 2015 рік. При затвердженні перспективного плану члени Асоціації «Ради Корюківщини» вирішили в третьому кварталі провести розширене виїзне засідання на базі декількох територіальних громад для обміну досвідом роботи, щоб запозичити краще в інших і запровадити в своїй громаді.

Останнім на порядку денному було питання затвердження розміру щорічного членського внеску місцевої асоціації органів місцевого самоврядування «Ради Корюківщини» на 2015 рік. У зв’язку з тим, що деяким сільським радам, яким передбачена інша субвенція з районного бюджету на утримання органів місцевого самоврядування, затвердили розмір щорічного членського внеску меншим ніж іншим.

По всіх питаннях прийняті відповідні рішення Загальних зборів місцевої асоціації органів місцевого самоврядування «Ради Корюківщини».



За повідомленням
Корюківської міської ради

вапр
ууц
цуе
еку
паврва