back

30 червня 2015

Голова райдержадміністрації Олександр Савченко провів галузеву нараду


30 червня голова районної державної адміністрації Олександр Савченко провів галузеву нараду з керівниками підпорядкованих управлінь, відділів, структурних підрозділів, працівниками апарату районної державної адміністрації.

Під час наради було обговорено плани роботи структурних підрозділів районної державної адміністрації на тиждень визначено пріоритетні завдання, серед яких — правові та практичні аспекти об’єднання територіальних громад, співпраця з волонтерами та громадськими організаціями району, підготовка закладів соціальної сфери до опалювального сезону 2015-2016 років, соціальний захист учасників АТО.

Присутні доповіли про виконання планів та завдань минулого тижня. Закріплені за територіальними громадами працівники апарату районної державної адміністрації, окреслили ситуацію в районі. Голова райдержадміністрації звернув увагу закріплених на контролі питання підготовки громад до проведення заходів з нагоди свята Івана Купала, у частині вжиття заходів безпеки під час організації святкування.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва