back

30 червня 2015

Ми – цвіт нової України!


28 червня Україна відзначила дві знаменні дати – 19-ту річницю Конституції України та День молоді. Святкові заходи відбулись цього дня в Корюківці, до проведення яких долучились районна та міська влада, громадські організації району, творчі колективи.

О 14.00 годині з центральної площі міста стартував, ініційований Корюківською міською молодіжною громадською організацією «Альтернатива», святковий велопробіг до села Наумівка. О 18.00 годині на центральній площі було проведено патріотичний флеш-моб за участі представників районної та міської влади, членів Корюківської спілки воїнів-учасників АТО, КММГО «Альтернатива» та громадськості. Сорокаметровий Державний Прапор України було розгорнуто як символ єдності українського народу, незалежності та цілісності України. Учасники флеш-мобу заспівали Державний Гімн України.

Цього дня було організоване дозвілля для дітей і молоді: фото-квести, молодіжне кіно, змагання з армреслінгу, в якому переможці отримали подарункові сертифікати.

Святкові заходи продовжились урочистостями на площі. Ввечері для корюківчан та гостей міста було проведено святкову концертну програму «Ми – цвіт нової України», присвячену 19-й річниці Конституції України та Дню молоді.

Розпочався захід з привітань голови районної ради Віктора Чернухи, першого заступника голови районної державної адміністрації Ольги Пилипець та секретаря Корюківської міської ради Леоніда Малиша. Всіх присутніх вітали зі святами, бажали міцного здоровʼя, благополуччя, миру і добробуту. За особистий внесок у реалізацію державної молодіжної політики в районі, активну громадську позицію та з нагоди Дня Конституції України та Дня молоді представники молоді району були нагороджені Почесними грамотами районної ради, райдержадміністрації, міської ради та цінними подарунками.

Цьогорічні випускники шкіл закружляли в останньому шкільному вальсі, а святковий настрій гостям заходу дарували учасники художньої самодіяльності району: зразковий ансамбль «Ритм» районного будинку культури, народний жіночий вокальний ансамбль «Чарівна», вокальний ансамбль «Барви», танцювальний колектив районного будинку культури, вокально-інструментальний ансамбль «Магія».

Родзинкою свята став виступ театру вогню «Джокер» з міста Чернігова на запрошення Корюківського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Вогняне шоу зачарувало своєю феєрією гостей свята, подарувало шквал позитивних і незабутніх емоцій! Виступ спеціальних гостей свята відбувся за фінансової підтримки: районної організації Блоку Петра Порошенка «Солідарність»; кредитної спілки «Корюківська»; фізичних осіб підприємців Людмили Синюти, Артема Грося; товариства з обмеженою відповідальністю «Ванеса»; товариства з обмеженою відповідальністю «Вудіндустрі»; таксі «Кеб».

Організатори підготували сюрпризи і для глядачів заходу, розігравши 8 подарункових сертифікатів (на суму по 50,00 гривень) на придбання товарів у магазині ФОП «Германович». Для маленьких жителів міста протягом дня працювало ігрове містечко з атракціонами та розвагами на різний смак. Різноманітними наїдками та напоями пригощали торгові ятки. На закінчення святкових урочистостей на всіх чекала молодіжна дискотека.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації
за повідомленням Корюківського районного центру
соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

вапр
ууц
цуе
еку
паврва