back

25 червня 2015

Наумівський «Зелений гай» радо зустрів дітей


Літні канікули – найцікавіша пора для дітей, час захоплюючих пригод і поїздок, нових знайомств та зустрічей. На скільки цей відпочинок стане для них активним, пізнавальним, пам’ятним багато в чому залежить від організаторів дитячого відпочинку – особливо у літніх таборах.

26 червня відбулось урочисте відкриття табірної зміни в сезонному позаміському закладі оздоровлення та відпочинку «Зелений гай».

90 дітей з району, які цього року отримають оздоровчі послуги в таборі, оплесками вітали присутніх на святі гостей: заступника голови райдержадміністрації Олексія Мірошниченка, начальника відділу освіти райдержадміністрації Ларису Остапенко та представника районної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Олену Кубрак.

Вітаючи вихованців табору з початком відпочинку, Лариса Остапенко побажала їм змістовного відпочинку, активної участі в усіх заходах, міцного здоровʼя та безліч позитивних емоцій. До привітань приєдналась і директор табору Ірина Савченко.

Разом з гостями діти виконали Державний Гімн України, після чого відбулось представлення загонів. Їх у табірній зміні - 3, і всі мають патріотичні назви: «Козачата», «Україна», «Патріоти». Концертна програма, підготовлена культорганізатором Анастасією Хуторянською, старшим вихователем табору Оленою Рябець та дітьми, відповідала назвам загонів: девізи, повʼязані з любовʼю до рідного краю, пісні та вірші про Україну, одяг з патріотичними емблемами. Творчі здібності в перші дні перебування у таборі проявляли дівчата та хлопці з усіх трьох загонів, піднімали настрій жартівливими номерами. На асфальті перед табором - ранкові малюнки дітей, більшість з яких також мають патріотичний зміст.

«Запорукою якісного оздоровлення та відпочинку дітей є організація змістовного дозвілля», - вважають директор і працівники табору. Тому для відпочиваючих, на час їхнього перебування в таборі, а це 21 день, заплановано ряд масових заходів: різноманітні конкурси, естафети, екскурсії, ігротеки. До проведення заходів залучатимуться районні служби та управління: районний центр соціальних служб для сімʼї, дітей та молоді, центр дитячої та юнацької творчості та ін.., працюватиме шкільний психолог.

Щоб відпочинок видався більш насиченим та корисним, гості вручили дітям солодощі, а представник районної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» - спортивні мʼячі.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва