back

24 червня 2015

Тридцять друга сесія районної ради шостого скликання


23 червня 2015 року проведено пленарне засідання чергової тридцять другої сесії районної ради шостого скликання.

Начальник фінансового управління райдержадміністрації Валентина Єременко проінформувала присутніх про виконання районного бюджету за І квартал 2015 року.

Зі станом законності, боротьбою зі злочинністю, охороною громадського порядку на території Корюківського району депутатів ознайомили: прокурор району Олексій Шкільнюк та заступник начальника Корюківського РВ УМВС України в Корюківському районі Іван Коноваленко.

Потім депутати затвердили Програму ресурсного забезпечення мобілізаційних заходів на території Корюківського району, військовозобов’язаних, призваних за мобілізацією та добровольців, які беруть участь в антитерористичній операції на 2015 рік.

Крім вищезазначених питань депутати прийняли відповідні рішення з наступних питань: про перейменування Корюківського історичного музею, про затвердження розпоряджень голови районної державної адміністрації та голови районної ради, про внесення змін до рішення другої сесії районної ради від 02.12.2010 року «Про обрання постійних комісій», про внесення змін до рішення четвертої сесії від 24.12.2010 року «Про членство в Чернігівській обласній Асоціації «Ради Чернігівщини», про внесення змін до рішень районної ради «Про затвердження Положення про Почесну грамоту районної ради» від 24 грудня 1999 року та «Про затвердження Положення про Почесну грамоту районної державної адміністрації і районної ради» від 25 грудня 2001 року.

Щодо ліквідації Шишківської ЗОШ І-ІІ ступенів та надання дозволу на списання майна, що є спільною власністю територіальних громад міста, селища та сіл Корюківського району роз’яснення надала начальник відділу освіти Корюківської райдержадміністрації Лариса Остапенко.

Також, депутати, в зв’язку з прийняттям рішення про закриття фельдшерських пунктів в с. Бобрик, с. Лупасово, с. Турівка, с. Переділ, с. Олійники,с. Олешня, внесли зміни до Статуту Корюківської центральної районної лікарні Корюківської районної ради Чернігівської області.

Депутати внесли зміни до Положення про відділ з управління комунальним майном Корюківської районної ради та ще прийняли відповідні рішення по таких питаннях:

- Про виготовлення документів, що посвідчують право постійного користування земельними ділянками по ІІІ провулку Лесі Українки в м.Корюківка,

- Про безоплатне прийняття автомобіля УАЗ-31514 із спільної власності територіальних громад сіл, селищ та міст Чернігівської області,

- Про затвердження коригування кошторисної документації робочого проекту,

- Про надання пільги з орендної плати ТОВ «Корюківка АСС»,

- Про надання пільги з орендної плати Чернігівській обласній організації Товариства Червоного Хреста України,

- Про надання пільги з орендної плати громадській організації «Спортивний клуб «Сила»,

Всього депутатами районної ради на пленарному засіданні прийнято дев’ятнадцять рішень.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва