back

23 червня 2015

Затверджено Порядок надання пільг з урахуванням доходу сім’ї


На виконання Закону України від 28 грудня 2014 р. № 76-VІІІ «Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких законодавчих актів України» Урядом прийнято постанову від 4 червня 2015 р. № 389 «Про затвердження Порядку надання пільг окремим категоріям громадян з урахуванням середньомісячного сукупного доходу сім’ї». Постанова набирає чинності з 1 липня 2015 року.

Зазначений Порядок визначає механізм реалізації права на отримання пільг з оплати послуг за користування житлом (квартирна плата, плата за послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), комунальних послуг (централізоване постачання холодної води, централізоване постачання гарячої води, водовідведення, газо- та електропостачання, централізоване опалення, вивезення побутових відходів), паливом, скрапленим газом, телефоном, а також послуг із встановлення квартирних телефонів залежно від середньомісячного сукупного доходу сім’ї осіб, які мають право на пільги згідно із законодавчими актами.

Даний матеріал прошу оформити в вигляді гіперпосилання «ПОСТАНОВА КМУ від 04 червня 2015 року № 389 "Про затвердження Порядку надання пільг окремим категоріям громадян з урахуванням середньомісячного сукупного доходу сім’ї"»


Начальник управління соціального захисту населення С.І. Самсон
вапр
ууц
цуе
еку
паврва