back

19 червня 2015

Медичних працівників району привітали з професійним святом


19 червня з нагоди Дня медичного працівника в районному будинку культури відбулись урочисті заходи.

З вітальними словами та словами подяки за наполегливу працю до присутніх звернулись заступник голови районної державної адміністрації Олексій Мірошниченко та заступник голови районної ради Микола Ющенко.

«Роль медичного працівника в нашому суспільстві завжди буде важливою і необхідною. І кожний лікар розуміє: здоров’я суспільства залежить від професійності, порядності і душевної доброти працівників галузі охорони здоров’я. Медична галузь в нашому районі має позитивні результати та, незважаючи на нелегкий час, розвивається і вдосконалюється. Все це завдяки майстерності медичного персоналу, самовідданості лікарів, старанності й наполегливості молодих спеціалістів, високій відповідальності керівників», - зазначив Олексій Мірошниченко, звертаючись до присутніх в залі. Заступник голови районної ради Микола Ющенко, зауважив, що професія, яку обрали медики, заслуговує на найвищу похвалу, найтепліші слова, захоплення й повагу. Керівники району побажали працівникам медичної сфери міцного здоров’я, успіхів, наснаги, достатку, миру і добробуту.

Головний лікар Корюківської центральної районної лікарні Сергій Пивовар висловив вдячність своєму колективу за підтримку, за перше місце, зайняте на обласній спартакіаді медичних працівників, за те що медики несуть на собі величезний тягар чужого болю та відповідальність за людські життя; побажав подальших успіхів та плідної співпраці.

З наступаючим професійним святом привітали медиків головний бухгалтер ПАТ «Слов’янські шпалери КФТП» Ірина Кугук та представник Благодійного фонду «Слов’янський» Наталія Кононова, вручили вітальні листівки працівникам галузі охорони здоров’я.

Зі словами вдячності та вітальними словами до присутніх звернулась також голова профспілки працівників охорони здоров’я Корюківського району Наталія Колобашкіна. Теплі привітання звучали й на адресу ветеранів галузі, які десятки років стояли на захисті життя і здоровʼя громадян.

За досягнуті успіхи в медичному обслуговуванні населення та з нагоди професійного свята кращих працівників галузі було нагороджено Почесними грамотами районної державної адміністрації, районної ради та профспілки працівників охорони здоров’я Корюківського району.

Гарний настрій присутнім подарували творчі колективи районного будинку культури, у виконанні яких звучали відомі пісні, веселі частівки, а танцювальні колективи виконали запальні хореографічні композиції.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва