back

15 червня 2015

Щодо відзначення 19-ї річниці Конституції України та Дня молоді


15 червня в райдержадміністрації відбулось засідання організаційного комітету з питань підготовки та відзначення в районі Дня Конституції України та Дня молоді.

Провів засідання заступник голови райдержадміністрації Олексій Мірощниченко.

Членами оргкомітету було обговорено районний план заходів щодо відзначення свят, затверджений розпорядженням голови райдержадміністрації від 10 червня 2015 року №182.

Зокрема, було обговорено питання організації та проведення тематичних заходів у закладах культури району (викладки літератури в бібліотеках, тематичні зустрічі) та в позаміському закладі оздоровлення та відпочинку «Зелений гай». Також у рамках відзначення Дня молоді, делегація з Корюківського району візьме участь у Міжнародному молодіжному фестивалі «Молодість. Мир. Майбутнє».

Учасниками засідання були надані пропозиції щодо проведення спільних заходів 28 червня в м.Корюківка. Серед запланованих заходів – спортивні змагання, концертна програма, розважальні заходи для дітей. Також ряд заходів було запропоновано керівником КММГО «Альтернатива», членом оргкомітету Володимиром Онищуком.

Під час засідання розглядались питання безпеки проведення заходів, залучення до їх проведення місцевої творчої молоді. Членам організаційного комітету дано доручення опрацювати надані пропозиції та сформувати спільний план проведення святкових заходів.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва