back

11 червня 2015

Звітно-виборна конференція районної профспілки працівників державних установ


11 червня в райдержадміністрації відбулась звітно-виборна конференція районної профспілки працівників державних установ. З вітальним словом до учасників конференції звернувся голова районної ради Віктор Чернуха та заступник голови райдержадміністрації Олексій Мірошниченко.

Із звітною доповіддю виступив голова райкому профспілки Олександр Авраменко, який проінформував присутніх про свою роботу, зокрема, про те, що профспілкові органи не стоять осторонь невирішених питань членів профспілки, про культурно-масові заходи, що організовувалися профкомом. Відмічалося, що у звітному періоді основними напрямками діяльності був захист трудових, соціально-економічних прав та інтересів спілчан, посилення контролю за дотриманням закону про працю, оздоровлення членів профспілки та їх дітей, піднімались питання достойної зарплати державним службовцям.

У виступах делегатів конференції Олександра Безніська, Анатолія Марченка та Ірини Гончаренко позитивно оцінювалась робота райкому профспілки, акцентувалася увага на необхідності збільшення чисельності членів профспілки.

У звітній доповіді голови ревізійної комісії зазначалося, що всі видатки проводились на підставі рішень первинних профспілкових організацій та районного комітету профспілки, фінансових порушень, лишків та недостач у касі райкому ревізійною комісією не виявлено.

Після обговорення звіту учасники зборів оцінили роботу профкому як добру, ухвалили постанову XXI звітно-виборної конференції. Перейшовши до виборної частини порядку денного, делегати конференції одноголосно обрали головою районної організації профспілки працівників державних установ Наталію Милейко – начальника відділу реєстру виборців райдержадміністрації. ЇЇ ж було обрано і делегатом від району на звітно-виборну конференцію Чернігівської обласної організації профспілки працівників держустанов. Також збори обрали членів райкому у кількості 11 осіб та ревізійну комісію.

У роботі звітно-виборної конференції взяла участь заступник голови обкому профспілки Марія Бойправ, яка подякувала за багаторічну сумлінну працю Олександру Авраменку, вручила йому Почесну грамоту обласної організації профспілки та цінний подарунок. Вона також висловила вдячність за роботу бухгалтеру райкому профспілки Галині Картель та привітала новообраного керівника районної профспілки.

Подякував за сумлінну працю Олександру Авраменку та Галині Картель і заступник голови райдержадміністрації. Він висловив сподівання на тісну співпрацю та успішну роботу профспілок в подальшому.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва