back

02 червня 2015

Належне оздоровлення дітей – одне з пріоритетних завдань


На цьому наголошував голова районної державної адміністрації Олександр Савченко під час щотижневої наради з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та організацій району, яка відбулась 2 червня.

На нараді були обговорені питання роботи закладів освіти, культури, охорони здоров’я. Зокрема, Олександр Савченко наголосив на належній організації дозвілля учнів у пришкільних літніх таборах. У співпраці з відділом культури і туризму райдержадміністрації, відділ освіти має організовувати екскурсії, майстер-класи для дітей, проводити заходи для змістовного відпочинку дітей.

Також особливу увагу в ході наради було приділено обговоренню перспективного плану об’єднання спроможних територіальних громад. «Робота з обговорення перспективного плану обʼєднання громад має бути обширною, щоб кожен громадянин був обізнаний з даного питання та мав змогу висловити власне бачення і внести пропозиції», - зауважив очільник району.

Були обговорені плани роботи структурних підрозділів районної державної адміністрації та план роботи районної державної адміністрації на поточний тиждень.

За результатами наради керівникам галузей дано відповідні доручення.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва