back

02 червня 2015

Святкові вечори для випускників


30 травня для випускників шкіл району відбулись святкові вечори, що ознаменували закінчення їхнього шкільного життя і початок дорослого та самостійного.

Цього року традиційний загальноміський випускний вечір на центральній площі міста не відбувся через негоду, але святкові вечори в рідних школах відбулись на високому рівні.

Порадіти за випускників прийшли на випускні бали їхні батьки, рідні та друзі.

Зі словами привітань до одинадцятикласників звертались представники влади, директори шкіл, перші вчителі, класні керівники та батьки. Випускникам звучали побажання миру і злагоди, наполегливості та старанності, вірного вибору життєвого шляху.

Щирі посмішки та позитивні емоції дарували випускникам своїми виступами учні молодших класів. Веселі та запальні пісні й танцювальні номери підготували самі випускники, для яких відкриває двері самостійне доросле життя, і які в подальшому скористаються знаннями та досвідом, набутими в стінах рідних шкіл.

Випускникам було вручено атестати про повну загальну середню освіту, дипломи за активну участь у культурному та спортивному житті району, успіхи у навчанні. Справжньою гордістю стали медалісти, які завдяки своїй наполегливості та працьовитості показали високий рівень знань.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва