back

26 травня 2015

Щодо проведення свята Останнього дзвоника та охорони праці


26 травня голова районної державної адміністрації Олександр Савченко провів нараду міським, селищним, сільськими головами. Участь у нараді взяв голова районної ради Віктор Чернуха, керівники підприємств та установ району.

Начальник відділу освіти райдержадміністрації Лариса Остапенко зазначила, що 29 травня закінчується 2014-2015 навчальний рік, що знаменує підведення підсумків навчання та проведення урочистих заходів для колективів шкіл. Так, 29 травня в усіх загальноосвітніх навчальних закладах району відбудеться свято Останнього дзвоника, під час якого традиційно буде відзначено досягнення учнів. 30 та 31 травня відбудуться випускні вечори для учнів 11 класів, а для учнів 9 класів випускні вечори буде проведено 10 та 11 червня. Лариса Остапенко озвучила основні завдання галузі освіти на літній період, серед яких: літнє оздоровлення дітей та проведення заходів з ремонту приміщень шкіл, ремонту автобусів та котелень. На завершення всіх присутніх, у т.ч. шефів, закріплених за навчальними закладами, запросила на урочисті лінійки.

Участь у нараді взяли начальник відділення виконавчої дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві Галина Коваленко та головний державний інспектор Держгірпромнагляду Сергій Марченко, які розповіли про безпеку праці на виробництві.

Присутні заслухали інформацію про виробничий травматизм та його наслідки для обох сторін, а також отримали рекомендації щодо дій у разі випадку травматизму на виробництві. Керівникам підприємств було рекомендовано переглянути нормативні акти з охорони праці та провести розʼяснювальну роботу з працівниками щодо безпеки праці.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва