back

26 травня 2015

Підвели підсумки І кварталу та обговорили завдання на майбутнє


26 травня голова районної державної адміністрації Олександр Савченко, за участі голови районної ради Віктора Чернухи, провів розширене засідання Колегії райдержадміністрації.

Участь у засіданні взяли члени Колегії райдержадміністрації, члени Президії районної ради, керівники підприємств і організацій, управлінь, відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації, міський, селищний та сільські голови району.

Одним із основних питань порядку денного було підведення підсумків виконання Програми економічного і соціального розвитку та бюджету району за перший квартал 2015 року. Доповідаючи по даному питанню, перший заступник голови райдержадміністрації Ольга Пилипець окреслила основні показники роботи підприємств району, сфери зайнятості, послуг, пенсійного забезпечення та ін.. Про виконання програми по галузях культури, освіти і медицини доповіли їх керівники. Начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Юлія Сита прозвітувала про роботу музеїв, клубних та бібліотечних закладів району, Корюківської школи мистецтв ім..О.С.Корнієвського та її філіалів, зупиняючись на досягненнях учнів та відвідувачів цих закладів.

Про підсумки роботи закладів освіти району за 2014-2015 навчальний рік звітувала начальник відділу освіти райдержадміністрації Лариса Остапенко. Вона відмітила високі досягнення учнів загальноосвітніх шкіл, які стали призерами обласних олімпіад та конкурсів, спортивні досягнення, що будуть відзначені одноразовими грошовими преміями на святі Останнього дзвоника. Під час виступу мова також йшла про організацію харчування, підвозу учнів до навчальних закладів, підготовку шкіл та позашкільних навчальних закладів до нового опалювального сезону.

Про роботу медичних закладів району в І кварталі поточного року доповів головний лікар Корюківської ЦРЛ Сергій Пивовар. Серед проблемних питань визначено недоукомплектованість медзакладів лікарями, зокрема, є потреба в забезпеченні лікарні анестезіологом, онкологом, педіатром та ін..

Директор ПСП «Злагода» Віталій Топтун окреслив основні напрямки роботи підприємства та його досягнення за звітний період.

Наступним, не менш важливим питанням порядку денного, було підведення підсумків проходження опалювального періоду 2014-2015 років та завдання з підготовки об’єктів бюджетної сфери та житлово-комунального господарства району до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 років. Інформували по даному питанню начальник відділу, головний архітектор відділу житлово-комунального господарства та будівництва, містобудування та архітектури райдержадміністрації Валентина Сидоренко та начальник Корюківської ЖЕК Микола Полях. У виступах доповідачів було відмічено, що перехід бюджетних установ на опалення твердим паливом дає змогу значно знизити використання природного газу, тому сьогодні це є одним з пріоритетних завдань.

Козилівський сільський голова Петро Рябець доповів про роботу сільської ради за квартал та завдання на рік, серед яких основне – введення в експлуатацію Козилівського ДНЗ.

Підводячи підсумки розширеного засідання Колегії райдержадміністрації, голова районної державної адміністрації Олександр Савченко звернувся до присутніх з проханням тримати розглянуті питання на контролі, а також закликав до співпраці з місцевими волонтерами в наданні всебічної допомоги демобілізованим військовослужбовцям й тим, які зараз знаходиться в зоні АТО.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва