back

18 лютого 2015

Вічна пам’ять захиснику Вітчизни


Болюча звістка знову надійшла на Корюківщину із зони проведення АТО - мужньо виконуючи свою військову присягу перед Українським народом, захищаючи державний суверенітет, територіальну цілісність і недоторканність України, загинув солдат, корюківчанин Гирич Віталій Анатолійович. Це велика, непоправна втрата для рідних і близьких загиблого, для всього району.


Віталій Гирич народився 23 червня 1978 року. До 1992 року навчався в Корюківській ЗОШ №2. У 1995 році закінчив Корюківську ЗОШ №3.

Останнім часом працював верстатником у ТОВ «Ванеса» (м.Корюківка).

До Лав ЗСУ був призваний у квітні 2014 року. Після нетривалого навчання на полігоні в одній з військових частин Чернігівщини, вже у першій декаді потрапив у Східну Україну. Наш земляк­-корюківчанин був відмінним гранатометником ­ десантником.

Під час артилерійського обстрілу 14 лютого 2015 року в селищі Луганське Донецької області отримав смертельне поранення.

Врівноважений, життєрадісний, розсудливий, енергійний та надійний — таким залишиться в пам’яті знайомих і бойових побратимів Віталій Гирич.

Сьогодні сотні корюківчан прощались із земляком, який віддав своє життя заради миру та спокою на українській землі. Пам’ять про героя назавжди збережеться в людських серцях.

Вічна пам’ять славному сину Корюківщини!

вапр
ууц
цуе
еку
паврва